U bent hier

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten. Naast je studie wil je natuurlijk volop genieten van het studentenleven. Dat kan door lid te worden van een studentenvereniging!

Lid worden van een studentenvereniging in Enschede

In Enschede vind je gezelligheidsverenigingen en religieuze verenigingen. Bij sommige verenigingen is er een ontgroening, maar niet bij allemaal. Probeer tijdens de introductieperiode bij zoveel mogelijk verenigingen langs te gaan. Dan kan je even proeven van de sfeer en kijken of het misschien iets voor je is. Twijfel je nog of lid worden van een studentenvereniging iets voor jou is? Wij hebben alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging op een rij gezet!

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Enschede?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Enschede

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Enschede

Er zijn bij ons nu geen studenten sportverenigingen in Enschede bekend. Ken jij wel een studentensportvereniging? Meld hem dan bij ons aan.

Studieverenigingen in Enschede

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Enschede Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Religieuze studentenverenigingen in Enschede

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Enschede zit een aantal religieuze studentenverenigingen waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen.