Skip to main content

C.S.V. Alpha

C.S.V. Alpha kent ongeveer 110 leden met een grote actieve kern die zorgt voor een bruisend en gevarieerd verenigingsleven. Vorming en gezelligheid gaan hand in hand samen bij C.S.V. Alpha.

Navigators Studentenvereniging Enschede

Navigators Studentenvereniging Enschede is één van de vier christelijke studentenverenigingen in Enschede. De leden komen uit verschillende kerkelijke achtergronden.

RSK Enschede

De RSK is een mix van christelijke studenten met verschillende kerkelijke achtergronden. De RSK telt ongeveer 60 leden en vormt hiermee één grote vriendengroep waar jij ook deel van kunt uitmaken!

VGST

Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente is een hechte, actieve vereniging van ongeveer 90 hbo- en wo-studenten. VGST organiseert vaak gezellige feesten en verenigingsweekenden zoals liften naar een exotische bestemming in West-Europa!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.