Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

S.V. Paradoks

Studievereniging Paradoks is de studievereniging voor de studies Biomedische Technologie en Technische Geneeskunde aan de Universiteit Twente in Enschede. Paradoks heeft ruim 1800 leden,waaronder zowel bachelor- als masterstudenten. Paradoks houdt zich bezig met het onderwijs en werkveld, maar ook met gezelligheid en sociaal contact.

Wat bieden wij?

Leden van Paradoks krijgen korting op studieboeken, kunnen altijd gratis koffie en thee halen in de gezellige verenigingskamer en kunnen deelnemen aan een breed scala aan evenementen. Dit zijn evenementen die onderwijsgerelateerd zijn, of het toekomstperspectief verbreden, maar natuurlijk ook sociale activiteiten.

Actief lid worden

Via de website kan je lid worden van S.V. Paradoks. Binnen Paradoks zijn er genoeg mogelijkheden om actief te worden in je studentenleven. Zo zijn er veel commissies met veel verschillende doelen. Zo zijn er gezellige commissies die feesten, borrels en weekendjes weg organiseren, maar ook commissies die zich bezighouden met het onderwijs en het werkveld. Je hoeft natuurlijk niet in een commissie te zitten om naar de evenementen te komen. Je bent bijvoorbeeld altijd welkom op onze donderdagmiddag borrel in onze eigen bar, of op onze fantastische Paradoksfeesten in het centrum van Enschede.

Sfeerimpressie uit onze eigen Technobar!

Introductie

Tijdens de Kick-In (de introductieperiode van de Universiteit Twente), organiseert Paradoks een gezellig kamp, waarin je niet alleen elkaar, maar ook de vereniging leert kennen. In het collegejaar volgen daarop een aantal activiteiten, waarin je meer leert over de mogelijkheden die Paradoks biedt en waarin je natuurlijk gezellig met andere leden kan kletsen.

Meer weten? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Contact S.V. Paradoks

Universiteit Twente
Drienerlolaan 5 - Technohal 1302
7522NB Enschede

Telefoon: +31 53 489 24 91
Mail: bestuur@paradoks.utwente.nl
Website: paradoks.utwente.nl/

Studentenvereniging type