Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Studievereniging Cementi

Cementi is de studievereniging voor studenten van de academie Bestuur, Recht & Ruimte aan hogeschool Saxion Enschede en Deventer. De opleidingen die hieronder vallen zijn Bedrijfskunde, HBO-Rechten, Integrale Veiligheidskunde, Urban Studies en SJD. Cementi is opgericht voor studenten die iets extra’s zoeken buiten hun studie om en staat voor “tot een echte eenheid maken”, in het Esperanto. De vereniging wil een steunpilaar zijn voor de studie en daarbuiten. Studenten kunnen dan ook altijd binnenlopen in het verenigingshok.

Activiteiten

Cementi organiseert tijdens het hele studiejaar zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld workshops, lezingen, excursies, feesten en borrels. Ook wordt er jaarlijks een studiereis georganiseerd voor studenten om samen te komen en te groeien.

Als lid kun je je ook aanmelden bij één van de commissies. Hier werk je onder andere aan je vaardigheden en kwaliteiten door in contact te zijn met externe partijen en contacten op te bouwen buiten de studie. Ook kun je als commissielid meer voor de studievereniging betekenen.

Contact studievereniging Cementi

cementi.nl
bestuur@cementi.nl

Studentenvereniging type