Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

RSK Enschede

De RSK (Reformatorische StudentenKring) is een mix van christelijke studenten met verschillende kerkelijke achtergronden. De RSK telt ongeveer 60 leden en vormt hiermee één grote vriendengroep waar jij ook deel van kunt uitmaken! Wekelijks komt de RSK op dinsdag samen voor een kringavond. Naast dit vaste weekmoment organiseren zij ook lezingen, studiekringen of andere avonden waar zij in gesprek gaan en nadenken over Gods woord. Elke twee of drie weken houdt RSK een verenigingsmaaltijd op donderdag. Hier komen alle leden bij elkaar om gezellig samen te eten. Na de maaltijd vinden er uiteenlopende activiteiten plaats.

Activiteiten van RSK Enschede

Naast de vaste kringavond en verenigingsmaaltijden organiseert RSK nog een tal van andere leuke activiteiten. Zo is er jaarlijks een gala, regelmatig een potje volleybal, ski-uitjes, (lift)weekenden of mooie huisfeesten.

Verenigingshuizen van RSK Enschede

RSK heeft maar liefst 8 verschillende verenigingshuizen. In deze huizen wonen er in het merendeel leden van de RSK. Via hun website kan je terecht bij het aanbod van kamers.

Contact met RSK Enschede

Bastille
De Hems 10
7522 NL Enschede
rskenschede.nl

Studentenvereniging type