Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Navigators Studentenvereniging Enschede

Navigators Studentenvereniging Enschede is één van de vier christelijke studentenverenigingen in Enschede. De leden komen uit verschillende kerkelijke achtergronden. NSE komen meerdere dagen in de week bij elkaar. Elke dinsdag hebben zij een verenigingsavond en om de week is er een trefavond, waarbij de hele vereniging bij elkaar komt voor een maaltijd, spreker en een borrel. De andere weken is er een kringavond, waarbij er in kleinere groepjes gegeten wordt en bijbelstudie wordt gedaan. Naast deze vaste avonden organiseren zij genoeg gezellige evenementen!

Verenigingshuizen van NSE

NSE heeft meerdere verenigingshuizen. In deze huizen zijn door de vereniging erkent omdat er voor een meerderheid aan NSE-leden woont. De verenigingshuizen stellen voor diverse activiteiten per jaar hun huis ter beschikking. Voor bijoorbeeld een borrel, spelletjesavond of als kringhuis. Via het forum van NSE kan je een kijkje nemen of er plekken zijn in hun verenigingshuizen!

Navigators door heel Nederland

Navigators bestaat niet alleen in Enschede, maar ook in vele andere studentensteden. Zo zijn er ook verschillende landelijke activiteiten, zoals het focusweekend, een NSV-songfestival en een sportdag. NSE is een kleine vereniging, maar daarom niet minder uitdagend! Door de kleine groep heerst er een warme en open sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt. Toch doet NSE niet onder voor een grote vereniging: zo heeft NSE ook commissies, werkgroepen, verenigingshuizen en uiteraard een Senaat.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze vereniging? Lees dan ook het interview met Navigators Studentenvereniging Enschede!

Contact Navigators Studentenvereniging Enschede

Bastille 3.21
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

secretaris@nsenschede.nl
nsenschede.nl

Studentenvereniging type