Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

‘Audentis et Virtutis’ betekent ‘voor hij die durft en moedig is’. Dit motto wordt dan ook in alle facetten van de vereniging ten zeerste uitgedragen. Audentianen zijn ambitieuze, toonaangevende studenten die uitdaging zoeken naast hun studie en die zich inzetten voor een schitterend studentenleven in Enschede. Ga jij na de zomer in Enschede studeren? Neem een kijkje op studereninenschede.nl voor meer informatie rondom het studentenleven in Enschede, studentenvereniging Audentis en de kick-in week!

Jaarclubs, disputen en commissies

Binnen het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’ vormen de jaarclubs een belangrijk onderdeel. Elke dinsdag staat de sociëteit in het teken van de jaarclubs. Het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’ kent maar liefst 11 disputen, maar er zijn 9 disputen actief op de donderdagavond. Elk dispuut heeft zijn of haar eigen plek in de sociëteit. Naast de jaarclubs en disputen kent DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’ verschillende commissies om de vereniging draaiende te houden.

Huizen van DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Naast een mooie sociëteit heeft DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’ ook meerdere huizen ter beschikking. In de loop der tijd hebben verschillende prominente huizen zich aangesloten bij de vereniging. De bewoners van deze huizen zijn allemaal lid en vormen het hart van de vereniging. De huizen worden vaak als uitvalbasis gebruikt voor jaarclubs en disputen.

Lid worden van DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Tijdens de Kick-In van Enschede kan je je inschrijven bij de inschrijfbalie van Audentis of mailen naar kick-in@audentis.nl.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

De Pakkerij
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
senaat@audentis.nl
audentis.nl

Studentenvereniging type