Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

C.S.V. Alpha

C.S.V. Alpha kent ongeveer 110 leden met een grote actieve kern die zorgt voor een bruisend en gevarieerd verenigingsleven. Vorming en gezelligheid gaan hand in hand bij C.S.V. Alpha. Iedere twee weken zijn er kringen over uiteenlopende thema’s. Hiernaast organiseert Alpha een hoop gezelligheid zoals de wekelijks borrelavond, leuke feesten, relaxte weekenden, een gala en een jaarlijkse zeilweek.

Leden van C.S.V. Alpha

Bij Alpha vind je leden met allerlei verschillende achtergronden. Van reformatorisch tot pinkstergemeente, van katholiek tot helemaal geen kerkelijke achtergrond. Niet iedereen is even actief bezig met het geloof en sommige leden zijn nog zoekende. Die diversiteit zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij Alpha en dat er altijd een aanleiding is tot een goed gesprek of een mooie discussie. Alpha staat niet alleen open voor christenen, maar ook voor iedereen die respect heeft voor het christelijke geloof.

Lid worden van C.S.V. Alpha

Om lid te worden van Alpha moet je je inschrijven op een van de activiteiten die zij organiseren tijdens de Kick-In of tijdens de Alpha-Intro periode, die na de Kick-In begint. Op de website kan je ook je e-mailadres achterlaten en dan nemen zij contact met jou op.

Contact C.S.V. Alpha

Mail naar bestuur@csvalpha.nl en kom vrijblijvend een keertje langs op bijvoorbeeld een donderdagavond!
https://csvalpha.nl/

Studentenvereniging type