Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

A.S.V. Taste

A.S.V. Taste is met ongeveer 500 leden de grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede. Ze zijn gehuisvest in hun eigen sociëteit in het hart van Enschede: Sociëteit Antigoon. 

A.S.V. Taste is al meer dan 30 jaar een bepalende factor in het Enschedese studentenleven. Het is een algemene studentenvereniging, wat betekent dat iedereen gelijk is: van eerstejaars tot ouderejaars. Het is dan ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Binnen Taste kun je jezelf op verschillende manieren ontwikkelen. Als lid kun je plaatsnemen in meer dan 30 verschillende commissies: variërend van een zeilweekend organiseren tot de orde bewaren op een kroegavond. Daarnaast worden er door het jaar heen verschillende evenementen georganiseerd waarbij leden in contact komen met bedrijven. Na een paar jaar kun je zelfs plaatsnemen in het bestuur als je dat zou willen! Kortom: veel ruimte voor ontwikkeling en uitzonderlijke uitdagingen die je niet in je studie tegenkomt!

Zodra je lid wordt van A.S.V. Taste, vorm je direct in je eerste jaar een jaarclub waar je nog lang contact mee houdt. Veel leden worden in hun tweede jaar ook lid van een dispuut, dat ze hebben leren kennen in hun eerste jaar. Daarnaast wonen veel leden samen in één van de elf verenigingshuizen die de vereniging kent. 

Door de unieke open sfeer die je binnen de vereniging voelt, maak je makkelijk contact en voel je je snel thuis!

Lid worden van A.S.V. Taste

Je kunt aan het begin van ieder collegejaar lid worden van A.S.V. Taste. Je kunt ze tijdens de introductieweek, de Kick-In, herkennen aan het rode mondje. Kijk ook eens op hun website voor nieuwe studenten: studentworden.nl. Hier vind je alle informatie over de vereniging en wat het inhoudt om student te zijn in Enschede. Check ook dit filmpje voor een goede indruk van een lidmaatschap bij A.S.V. Taste.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn bij deze vereniging? Lees dan ook het interview met A.S.V. Taste!

Contact A.S.V. Taste

Sociëteit Antigoon
Oude Markt 24
7511 GB Enschede
Tel: 0534326238

info@asvtaste.nl
asvtaste.nl

Studentenvereniging type