← Terug naar overzicht

Per direct salesmedewerkers gezocht in Enschede

Beschrijving

Wil je dit jaar een té gekke reis maken naar jouw droombestemming en moet je daarvoor nog zeker wat extra's sparen? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk op zoek naar salesmedewerkers voor meerdere bedrijven in Enschede! Heb jij een vlotte babbel en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren? Wil je fulltime werken of wil je juist een parttime vacature die goed te combineren is met je hobby of studie? Wij hebben veel mogelijkheden!

Wat we zoeken

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar meerdere medewerkers die commerciële ervaring willen op doen. Zo hebben we bij twee toffe bedrijven salesfuncties openstaan: KPN en Cendris!

Bij KPN Contact
Het bekende telecombedrijf KPN heeft een leuke inbound salesfunctie openstaan. Je wordt gebeld door bestaande klanten van KPN. Ze willen bijvoorbeeld hun mobiele telefoonabonnement aanpassen óf ze zijn opzoek naar een extra abonnement. Het is belangrijk dat jij geduldig luistert naar de klant en vervolgens met het juiste aanbod komt. Het doel van KPN is om de meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland te worden, dat doen ze bijvoorbeeld door met elke klant het gesprek aan te gaan over de afgenomen producten. 

Bij Cendris op het project T-Mobile Telesales! 
Bij Cendris zijn er verschillende leuke functies voor T-Mobile. Eén daarvan is de functie: salesmedewerker bij T-Mobile Telesales!  Je krijgt klanten aan de telefoon die hun contract bij T-Mobile willen verlengen of juist op willen zeggen. Daarnaast ga je bestaande klanten van T-Mobile bellen om samen het perfecte abonnement samen te stellen. Bij deze functie heb je een basis uurloon van €9,33 (bij 22 jaar en ouder) én kan je ook nog tot €1000 bonus per maand verdienen! Hoe lekker is dat?! 

Wat wij bieden:

 • Uitgebreide training
 • Je kan bonussen verdienen
 • Toffe werkplek met regelmatig een feestje
 • Wat wij vragen:

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Lef en de wil om het commerciële vak te leren
 • Geen werkervaring vereist
 • Als je vragen hebt kun je deze online stellen, bellen naar 053-4809110 of een WhatsApp sturen naar 0651479071! Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar r.weekhout@youngcapital.nl

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Middelbare school, MBO, HBO, Universiteit
  Ik wil deze Parttime (overdag)!

  Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

  Lees ook

  Strandtenten
  Abonneren op

  Meer bijbanen en stages uit Enschede e.o.