← Terug naar overzicht

Parttime of fulltime klantadviseur bij Marktplaats in Enschede

Beschrijving

Wil je een steentje bijdragen aan het succes van het grootste online handelsplatform in Nederland? Word parttime of fulltime klantadviseur bij Marktplaats in Enschede.


Wil je kijken of deze vacature écht bij je past? Doe dan het assessment van Studiegerelateerdebijbaan.nl
Assessment doen

Wat we zoeken

Wat ga je doen?

Dat je op Marktplaats terecht kunt voor tweedehands speelgoed, een andere fiets, een dvd-box van Friends of een scherp geprijsd boek is jou natuurlijk allang bekend. Maar wist je dat er elke week meer dan 2,7 miljoen unieke bezoekers op Marktplaats.nl komen? 2,7 miljoen! Door dit bereik is het voor zakelijke en particuliere klanten heel aantrekkelijk om te adverteren.

Als klantadviseur bij Marktplaats in Enschede ga jij bestaande of oude klanten van Marktplaats bellen. Het ene moment bel je een oude klant van Marktplaats op om te vragen of zij nog behoefte hebben aan een advertentiebudget en het andere moment bel je een actieve klant om te vragen of het adverteren goed bevalt en of je hem nog iets kan aanbieden. Belangrijk is dat je een goede gesprekspartner bent. Het doel is om oude of bestaande klanten te helpen om de juiste dienst te kiezen, zodat ze optimaal gebruik kunnen maken van de dienstverlening bij Marktplaats.

Je zal werken voor Cendris in Enschede. Cendris verzorgt het klantcontact voor Marktplaats.

Training

Cendris gooit je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Je krijgt een week lang een betaalde training. In deze training leer je alles over Marktplaats, Cendris en de gesprekstechnieken die je gaat toepassen. De training is 5 werkdagen. Dit zal bestaan uit 3 dagen theorie, maandag tot woensdag van 09:00-17:00 uur en nog 2 dagen training on the job. Je kan starten op maandag 1 juni.

Werkdagen en -tijden

Als parttime of fulltime klantadviseur bij Marktplaats in Enschede ga je tussen de 20 en de 40 uur per week aan de slag. Dit doe je van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.  

Wat wij bieden

 • Een bruto uurloon van €9,78 per uur vanaf 21 jaar;
 • Een leuke en leerzame baan voor langere tijd;
 • Een training waarin je alles leert en die goed op je cv staat;
 • Een baan waarin je zowel parttime als fulltime aan de slag kan als klantadviseur;
 • Een goeie werkomgeving waarin je veel leert.
 • Wat wij vragen:

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Je bent minimaal 20 uur in de week beschikbaar;
 • Je moet een VOG aan kunnen vragen.
 • Interesse in ondernemingen en handel;
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  MBO, HBO, Universiteit
  Ik wil deze Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baan!

  Meer bijbanen en stages uit Enschede e.o.

  Lees ook

  bijbaan voor studenten
  Holland Security Group werken
  Abonneren op