← Terug naar overzicht

Flexibele bijbaan in de zorg

Beschrijving

Maak het verschil in de zorg. Start vandaag. Hey jij daar! Ben jij op dit moment bezig met een opleiding in zorg of welzijn ? En wil jij vandaag al vorm geven aan jouw carrière? Ben jij flexibel inzetbaar, wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan biedt Aethon dé passende bijbaan voor jou. Wij hebben mogelijkheden voor studenten door heel Nederland, zo ook op verschillende locaties in Friesland, Groningen en Overijssel!

Jouw werkdag

Je dienst begint ’s ochtends, in de middag of in de avond. Jij geeft zelf op wanneer je beschikbaar bent om te werken. Bij aankomst bij het team bespreek je met een collega de bijzonderheden door. Daarna begin je met het verzorgen van jouw cliënten. Hierbij help je met ADL-handelingen zoals: wassen, aankleden, steunkousen aantrekken en maaltijdverzorging. Maar ook het uitvoeren van medische handelingen zoals insuline toedienen, medicatie delen, wondverzorging, stoma- en katheterzorg en het werken met tilliften horen bij jouw werkzaamheden. Aethon biedt jou eerst een training, en na het succesvol afronden van deze training ben je bevoegd deze handelingen uit te voeren. Bij het team wordt je goed ingewerkt en bekwaam gemaakt en daarna kun jij zelfstandig aan de slag.

Zelfstandig aan de slag

Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig diensten draaien. Het is dus belangrijk dat je zelfstandig wilt werken. Naast de persoonlijke verzorging en de verpleegtechnische handelingen is ook het goed kunnen luisteren naar de client enorm belangrijk. Niet alle cliënten zijn hetzelfde, en ook niet alle cliënten zijn even makkelijk in de omgang. Het is belangrijk dat je hiermee om kunt gaan.

Waar ga je aan de slag?

Je werkt bij jou in de buurt. Dit kan in de wijkverpleging of in een intramurale setting zijn. Je wordt ingezet op de somatiek, dementie of revalidatie. We proberen je zoveel mogelijk in hetzelfde team in te delen, zodat je de bewoners en je collega’s goed leert kennen. Hierdoor blijft jouw werk gevarieerd en uitdagend!

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent 16 uur per week beschikbaar (waarvan je 8-12 uur kunt werken) verdeeld over minimaal 2 diensten. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent.
  • Je volgt een zorg of welzijn studie (bijvoorbeeld: verpleegkunde; geneeskunde; verloskunde; biomedische/gezondheidswetenschappen; ergotherapie;  fysiotherapie)
  • Je staat stevig in je schoenen, bent geduldig maar geeft ook je grenzen aan.
  • Rijbewijs B een pré.

5 redenen om te solliciteren op deze toffe functie:

  • Een lekker salaris tussen de 10 en 12 euro per uur
  • Je doet ervaring op met cliënt contact
  • Je werkt zelfstandig, hierdoor blijft het uitdagend
  • Je krijgt een waardevol certificaat waardoor je op een hoger niveau aan de slag kunt
  • Je bepaalt zelf wanneer je werkt

Heb je interesse in deze goedbetaalde bijbaan waarin je als Flexmedewerker Zorg handelingen op Verzorgende IG (VIG) niveau 3 uitvoert en waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet? Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.

Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij een zorgorganisatie bij jou in de buurt. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Miriam Kerkhof. Stuur haar een mail via miriam.kerkhof@aethon.nl of stuur haar een appje op 06 110 975 48, bellen mag uiteraard ook altijd.

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Enschede e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op