← Terug naar overzicht

Bijbaan als verkoopmedewerker in een fietsenwinkel in Enschede

Beschrijving

Met welke racefiets knal je de Alpe d’Huez op alsof-ie vlak is? Wat is nou de beste stadsfiets in town? Word verkoopmedewerker in een fietsenwinkel in Enschede.

Wat we zoeken

Wat ga je doen?


Gear up, want met een bijbaan als verkoopmedewerker in een fietsenwinkel sta jij bijna ieder weekend in deze grote fietsenwinkel in Enschede. En daar zet jij alles op alles om iedere klant te helpen aan de fiets die hij of zij voor ogen heeft, of dat nou in real life of via de mail is.

En hier een bidonnetje voor onderweg, alstublieft

Juistem. Jij kijkt verder dan de fiets, en helpt klanten ook met de onmisbare accessoires. Een passende helm, die gezellige roze bel op de kinderfiets of inderdaad die bidon. Maar be careful, want je wilt niet de Lance Armstrong onder de verkoopmedewerkers worden. Je dringt niet aan en zet jouw verkooptalent op de juiste manier in. Dan creëer je vertrouwen. En als een klant je eenmaal vertrouwt, heb je het hoogste podium bereikt.

Zo’n klant komt namelijk terug. Voor een racefiets, een zitje voor zijn of haar kleine of die omafiets voor de puberdochter. En daar verdien jij credits mee, letterlijk. Want voor goede deals ontvang jij bonussen boven op je bruto-uurloon.

Nice. Hoe ziet m’n peloton eruit?

Zo gemotiveerd als Tom Dumoulin. De passie voor fietsen gonst door deze fietsenwinkel en dat werkt aanstekelijk, obviously. Het is dan ook niet nodig dat je al echte fietskennis hebt voordat je begint, want je collega’s popelen om je die bij te brengen. En jij luistert daar maar al te graag naar. Je werkt tussen de 3 en 12 uur per week. Die uren maak je vaak in het weekend of op de koopavonden. Een bijbaan die prima te combineren is met een studie of een andere baan, dus. En heb je wel eens van de za-mi-bo gehoord? Veel beter dan de vrijmibo, joh. Vooral met die gezellige collega’s van je.Wat wij bieden:

 • Een bijbaan als verkoopmedewerker in een fietsenwinkel in Enschede, voor 3 tot 12 uur per week;
 • Een bruto-uurloon van € 9,69 wanneer je 22 jaar en ouder bent;
 • Heb je goed verkocht? Dan liggen er bonussen op je te wachten;
 • De kans om je fiets-kennis te vergroten dankzij goede begeleiding;
 • Borrels met je collega’s (of een spontaan fietstochtje op zondag, who knows).


 • Wat wij vragen:

 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Je fiets- en verkoopliefde is wel vereist, maar dat moet met jouw passie wel goedkomen;
 • Je bent vrijwel ieder weekend minimaal één dag beschikbaar.

 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Middelbare school, MBO, HBO
  Ik wil deze bijbaan!

  Bijbanen en Stages in Enschede Studentenstad e.o.

  Selecteer hieronder de stad en type bijbaan.

  Pagina's

  Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

  Meer bijbanen en stages uit Enschede e.o.

  Lees ook

  Esmee studentondernemer studentensteden
  Abonneren op