U bent hier

Vrije tijd in Enschede

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, ga lekker ergens wat drinken of eten, sleur jezelf van de bank en start met fitnessen of laat je eens cultureel inspireren. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Start nu echt met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Als je minder sportief bent en in je "drukke" studentenleven schiet sporten er weleens bij in. Lees meer over sporten in Enschede!

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspots bezoeken in Enschede is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een festival of feestje in Enschede en geniet van de uitgelaten sfeer!

Leuke barretjes en restaurants in Enschede

Enschede telt maar liefst meer dan 70 cafés en uitgaansgelegenheden! De stad is telt inmiddels ruim 26.000 studenten en de stad groeit hier in mee. Wij hebben de leukste barretjes en restaurants in Enschede voor jou gezocht!

Alles over fitness in Enschede

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Enschede en alles wat je daarover moet weten.

Lees ook

zelf bierbrouwen
Abonneren op