U bent hier

Waarom studeren in Enschede?

Wil jij studeren in Enschede? Deze stad is inmiddels uitgegroeid tot een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Lees hier waarom Enschede dé plek is om te studeren!

Studentenstad Enschede

Enschede staat niet bij iedereen bekend als een studentenstad, maar ondertussen studeren en wonen er al ruim 26.000 studenten! Enschede heeft een aantal studentenverenigingen en er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Zo is de bekendste studentenvereniging A.S.V. Taste met ruim 500 leden! Er zijn in Enschede ook vier religieuze studentenverenigingen.

Enschede zit boordevol gezellige en betaalbare horecagelegenheden. Drink een biertje in een van de gezellige barretjes en restaurants of maak het laat tijdens het uitgaan in Enschede! Jaarlijks worden er meer dan 60 evenementen in de stad georganiseerd en hiervan zijn de meeste gratis! Wil je Enschede echt ontdekken? Check dan ook onze top 5 culturele hotspots van de stad.

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Enschede? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan maandelijks handige tips, toffe hotspots, vette evenementen, leuke vacatures en de nieuwste kamers in je mailbox!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Taal leren vanuit huis
Abonneren op