U bent hier

Waarom studeren in Enschede?

Ben je van plan om te gaan studeren in Enschede? Deze stad is inmiddels uitgegroeid tot een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Lees hier waarom Enschede dé plek is om te studeren!

Enschede staat niet bij iedereen bekend als een studentenstad, maar ondertussen studeren en/of wonen er al ruim 26.000 studenten! Enschede heeft een aantal studentenverenigingen, er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jous is. Zo is de bekendste studentenvereniging A.S.V. Taste met ruim 500 leden! Daarbij heeft Enschede ook vier religieuze studentenverenigingen.

Enschede zit boordevol gezellige en betaalbare horecagelegenheden. Jaarlijks worden er meer dan 60 evenementen in de stad georganiseerd en hiervan zijn de meeste gratis! Wil je Enschede echt ontdekken? Lees dan snel even de top 5 culturele hotspots van de stad.

Ben je overtuigd en wil je een opleiding gaan volgen in Enschede? Op onze website vind je een handig overzicht van alle hogescholen en universiteiten in Enschede.

Lees ook

study university library
studeren students study
Abonneren op