U bent hier

Religieuze studentenverenigingen in Enschede

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Enschede zit een aantal religieuze studentenverenigingen waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen. 

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Enschede Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

RSK Enschede

De RSK is een mix van christelijke studenten met verschillende kerkelijke achtergronden. De RSK telt ongeveer 60 leden en vormt hiermee één grote vriendengroep waar jij ook deel van kunt uitmaken!

C.S.V. Alpha

C.S.V. Alpha kent ongeveer 110 leden met een grote actieve kern die zorgt voor een bruisend en gevarieerd verenigingsleven. Vorming en gezelligheid gaan hand in hand samen bij C.S.V. Alpha.

VGST

Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente is een hechte, actieve vereniging van ongeveer 90 hbo- en wo-studenten. VGST organiseert vaak gezellige feesten en verenigingsweekenden zoals liften naar een exotische bestemming in West-Europa!

Navigators Studentenvereniging Enschede

Navigators Studentenvereniging Enschede is één van de vier christelijke studentenverenigingen in Enschede. De leden komen uit verschillende kerkelijke achtergronden.