U bent hier

A.S.V. Taste

A.S.V. Taste is met ruim 500 leden de grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede. Taste is opgericht in 1988. Wekelijks komen de leden bijeen op Sociëteit Antigoon aan de Oude Markt van Enschede. Jaarlijks organiseert Taste een aantal mooie evenementen voor studenten. Naast de grote feesten organiseert Taste ook serieuze bijeenkomsten, zoals een openlucht bioscoop, een besturendag en de Taste Business Tour.

Jaarclubs, disputen en commissies

Ook A.S.V. Taste werkt met jaarclubs, disputen en commissies. In de eerste maanden na de inauguratie vormen de eerstejaars een jaarclub met hun lichtingsgenoten. Een jaarclub bestaat bij A.S.V. Taste vaak uit 8 tot 10 leden. Deze jaarclubs zijn niet gemengd. Elke dinsdagavond staat in het teken van de jaarclubs.

A.S.V. Taste heeft 6 actieve disputen, 3 mannen- en 3 vrouwendisputen. Zij zijn elke donderdagavond actief in Sociëteit Antigoon. Naast de disputen hebben zij ook genootschappen. Een genootschap is vaak wel gemengd met mannen en vrouwen. Ze hebben maar liefst 17 genootschappen.

Naast de jaarclubs en disputen kent Taste verschillende commissies om de vereniging draaiende te houden.

Lid worden van A.S.V. Taste

Je kan op verschillende manieren lid worden van A.S.V. Taste. Door middel van de kamerzoekdag in Enschede kan je in contact komen met de vereniging. Tijdens de Kick-In van is Taste geopend en kan je een kijkje komen nemen.

Contact A.S.V. Taste

Sociëteit Antigoon
Oude Markt 24
7511 GB Enschede

info@asvtaste.nl
https://asvtaste.nl/

Lees ook

reading
Abonneren op