U bent hier

Gezelligheidsverenigingen in Enschede

Gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel. Het belangrijkste bij een gezelligheidsvereniging is dat leden samen activiteiten organiseren en genieten van hun studententijd! Natuurlijk wordt er bij gezelligheidsverenigingen gefeest, maar dat is niet waar het alleen maar om draait. Persoonlijke ontwikkeling, elkaar stimuleren om een studie te halen, een netwerk opbouwen en ervaring opdoen in een commissie of een bestuur, kan namelijk ook bij een studenten gezelligheidsvereniging! In Enschede zijn verschillende studenten gezelligheidsverenigingen. Het complete overzicht vind je hieronder.

Niks missen van de gezelligheidsverenigingen in Enschede?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Is een gezelligheidsvereniging niks voor jou? Er zijn ook studentensportverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Enschede!

A.S.V. Taste

A.S.V. Taste is met ruim 500 leden de grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede. Taste is opgericht in 1988. Wekelijks komen de leden bijeen op Sociëteit Antigoon aan de Oude Markt van Enschede.

DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’

Audentianen zijn ambitieuze, toonaangevende studenten die uitdaging zoeken naast hun studie en die zich inzetten voor een schitterend studentenleven in Enschede.

AEGEE-Enschede

AEGEE-Enschede is op 2 april 1987 opgericht door een enthousiaste groep van 20 studenten. Eén van de grootste studentenverenigingen in Enschede.