U bent hier

Hogescholen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? In Enschede heb je twee hogescholen: Hogeschool Saxion en de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. De studenten van Saxion leren de welke invloed innovaties hebben op hun vakgebied en hoe ze technologie kunnen toepassen om tot de beste resultaten te komen. ArtEZ biedt hbo-opleidingen op het gebied van kunst aan in Arnhem, Enschede en Zwolle. Kunst, kennis en creativiteit staan centraal bij deze hogeschool. 

Een hbo-studie start je vaak na het afronden van je havo-diploma. Wij zochten daarom voor je uit wat je moet weten als je van havo naar hbo gaat. Ook steeds meer vwo-scholieren kiezen om van vwo naar hbo te gaan. Met een havo-diploma, een vwo-diploma of een mbo 4-diploma is het mogelijk om een opleiding aan een hogeschool te volgen. Hieronder vind je het complete overzicht van hogescholen in Enschede. Kies gemakkelijk jouw hogeschool en hbo-opleiding!

Wil je niks missen van het studentenleven in Enschede Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Hogeschool Saxion

De studenten van Saxion leren de studenten welke invloed innovaties hebben op hun vakgebied en hoe ze technologie kunnen toepassen om tot de beste resultaten te komen.