← Terug naar overzicht

Leuke webshops voor kerstcadeaus

cadeaus

Nu alle niet-essentiële winkels dicht zijn, is het een stuk moeilijker om je kerstinkopen te doen. Na een dagje slenteren in de stad had je de meeste cadeaus vaak wel binnen. Maar nu wordt het speuren op het web voor de leukste cadeaus. Gelukkig zijn er genoeg online webshops waar je mooie cadeaus scoort!

Zie je iets leuks bij onderstaande webshops en wil je ons helpen om de coronaperiode door te komen? Koop dan iets via de linkjes op deze pagina. Wij ontvangen een klein percentage van het aankoopbedrag, zonder dat jij meer voor het product betaalt. Alvast bedankt voor je hulp!

Woon- en lifestyle cadeaus

Spullen voor in huis zijn altijd leuk om te krijgen! Zo zijn veel vrouwen gek op de leuke hebbedingetjes van Sissy-Boy. Ook vind je hier allerlei kerstige items en toffe kleding voor mannen en vrouwen. Als je voor verschillende mensen een cadeautje zoekt, is het dus goed om bij deze webshop te beginnen.  

Sieraden en accessoires als cadeau

Sieraden staan altijd hoog op het lijstje van vrouwen, maar ook veel mannen maak je hier blij mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere armband van Buddha to Buddha? Deze sieraden zijn wat prijziger, maar ze zijn heel mooi gemaakt en van hoge kwaliteit. Een topcadeau voor een speciaal iemand, dus! Andere populaire items op het kerstlijstje zijn zonnebrillen horloges. Het merk Komono heeft superstrakke zonnebrillen en horloges in verschillende prijsklassen. Door het tijdloze design passen de zonnebrillen en horloges bij elke stijl. Of je nu van street style houdt of juist klassieker gekleed gaat! Ben je op zoek naar goedkopere sieraden en accessoires om cadeau te doen? Bij NuHip vind je voor een leuke prijs Happy Socks en neem ook even een kijkje op Styledeals. Vooral bij de sale van Styledeals vind je superleuke cadeautjes voor maar een paar euro!

Duurzame cadeaus

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en er zijn steeds meer mensen die milieubewuster leven. Zoek jij een cadeautje voor iemand die veel waarde hecht aan duurzaamheid? Dan heb je tegenwoordig genoeg keuze! Bij Veganbags vind je bijvoorbeeld prachtige vegan tassen en accessoires. Dit betekent dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt om de tassen te maken en dat ze vaak van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Nu denk je misschien dat de items op deze webshop een hoog geitenwollensokken-gehalte hebben, maar niks is minder waar. Je vindt hier bijvoorbeeld de minimalistische rugzakken van het merk Rains. Een andere webshop waar je mooie, duurzame cadeaus vindt is MoreThanHip. Zij verkopen allerlei items die eerlijk gemaakt én verhandeld worden. Denk aan stijlvolle tassen en portemonnees van ecoleer, sieraden van gerecycled materiaal en superzachte sjaals van bamboe!

Sportieve cadeaus

Als jij sportieve vrienden of familieleden hebt, kun je ze vaak blij maken met een nieuw sportproduct. Koop bijvoorbeeld een nieuwe yogalegging voor je moeder, een voetbalshirt voor je broer of nieuwe hockeysokken voor je zusje. Bij Daka vind je voor elke sport leuke cadeaus. Kijk ook even bij de cadeautips van Daka als je wat inspiratie op wil doen!

Uitjes cadeau

Tijdens deze tweede lockdown kan je alleen maar dromen van een leuk dagje uit. Ondanks dat het nog onzeker is wanneer je er weer een dagje op uit kan, is het superleuk om een uitje cadeau te doen! Op dagtickets vind je heel veel leuke uitjes met korting. Koop de kaartjes voor een datum in de toekomst of geef een zelfgemaakte tegoedbon cadeau. Je kunt de kaartjes dan altijd aanschaffen als je zeker weet dat het weer mogelijk is om iets leuks te doen. Zo hebben jullie in ieder geval iets om naar uit te kijken tijdens deze sombere periode!

Nu de kerstcadeaus zijn getackeld is het tijd voor de volgende horde: Wàt ga je maken voor het kerstdiner? No worries, wij hebben heerlijke, maar simpele recepten voor het kerstdiner voor je!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Enschede Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden