← Terug naar overzicht

De leukste webshops voor de feestdagen

https://unsplash.com/photos/ZLTlHeKbh04

Het is bijna zover: de feestdagen komen eraan! Ondanks dat deze decembermaand heel anders wordt dan andere jaren, belooft het toch een gezellige tijd te worden. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om de feestdagen – op gepaste afstand – met al je dierbaren te vieren. Hoogste tijd dus om leuke cadeautjes en feestelijke outfits te shoppen! Door de coronamaatregelen is de charme van shoppen in de stad er wel een beetje af. Wij zochten daarom uit wat de leukste webshops voor deze feestdagen zijn.

Styledeals

Bij deze webshop koop je de leukste accessoires, make-up, sieraden en horloges voor een prikkie. Een goed adresje als je dus op zoek bent naar accessoires om je party outfit af te maken óf om cadeau te doen natuurlijk! Kijk vooral even bij de sale van Styledeals. Hier vind je voor een paar euro superleuke items als hippe oorbellen, telefoonhoesjes met printjes en portemonneetjes. Ook vind je hier wat duurdere items met een goede korting, zoals tassen van Michael Kors.

Sissy-Boy

Bij Sissy-Boy kun je terecht voor van alles en nog wat. Van toffe woonaccessoires en meubels tot complete (feest)outfits. Op de website van Sissy-Boy vind je ook allerlei kerstinspiratie. Als je nog ideeën op wil doen voor een partyproof outfit, feestelijke kersttafel of leuke cadeautjes dan moet je dus echt even hun webshop checken!

MoreThanHip

Ben je op zoek naar items die niet alleen hip zijn, maar ook een duurzaam karakter hebben? Op de webshop van MoreThanHip staan hele toffe spullen die ook nog is milieuvriendelijk zijn én eerlijk verhandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle tassen en portemonnees van ecoleer, sieraden van gerecycled materiaal en superzachte sjaals van bamboe!

Sacha

Grote kans dat je al weleens bij een Sacha in de stad naar binnen bent gelopen, maar online shoppen gaat in deze tijd toch net wat makkelijker. Op zoek naar warme schoenen voor de winter? Of zoek je juist mooie, nette schoenen voor de feestdagen? Bij Sacha vind je dames- en herenschoenen voor elke gelegenheid!

Nu Hip

De webshop Nu Hip kwam ik toevallig tegen, omdat ze hele leuke Happy Socks giftboxen aanbieden met een goede korting. In de giftboxen zitten sokken die net even anders zijn dan normaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van Happy Socks met hamburgers, ballondieren, The Beatles of The Rolling Stones erop? Superleuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen!

Buddha to Buddha

Ben je op zoek naar een sieraad voor jezelf of om cadeau te doen? Buddha to Buddha zie je al jaren in het straatbeeld en deze sieraden zijn een echte eye catcher. Als je op zoek bent naar een tijdloos cadeau wat best wat mag kosten, moet je dus echt even naar hun sieradencollectie kijken!

Shabbies Amsterdam

Dit merk is waarschijnlijk bij veel studentes wel bekend. Shabbies Amsterdam maakt supermooie laarzen, schoenen, tassen en accessoires van hoge kwaliteit. Ondanks dat deze items wat duurder zijn, heb je er wel heel lang plezier van. Mijn leren laarzen van dit merk gaan bijvoorbeeld al heel wat jaren mee en staan zowel leuk onder een wat nettere jurk als een casual spijkerbroek. Als je dus een goede investering voor in je garderobe wil doen (of het perfecte cadeau voor een fashionista zoekt), dan moet je echt even op hun webshop kijken!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Enschede Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden