← Terug naar overzicht

Deze Enschedese restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Enschedese restaurants die bezorgen tijdens de coronamaatregelen

‘Support je locals’. Onder dit motto kunnen we de komende periode horecagelegenheden uit de brand helpen. Door het coronavirus kunnen zij hun deuren even niet meer openhouden voor gasten en dat zorgt voor een hoop onzekerheid. Zij werken daarom extra hard om jouw lievelingsgerecht alsnog te bezorgen aan huis. En daarbij komt ook een voordeel voor onszelf: je favoriete maaltje gewoon thuis op de bank. Dit zijn de restaurants in Enschede die jij kan supporten.

Blue Sakura

Zin in vers gemaakte sushi? Blue Sakura maakt het met liefde voor je klaar. Als extraatje hebben ze een leuke actie bedacht. Plaats je een bestelling voor €30, dan krijg je 1 paar gratis Blue Sakura eetstokjes. Bestel je voor €50, dan krijg je 2 paar stokjes bij je bestelling. En bestel je voor €70, dan krijg je maar liefst 5 paar eetstokjes cadeau! Is dat geen goede deal? Let wel op, op=op. Blue Sakura bezorgt elke dag tussen 14:30 en 21u. Je kan je bestelling al plaatsen vanaf 12u.

El Gaucho

El Gaucho staat onder andere bekend om haar lekkere malse spareribs en steaks. Geniet thuis van de El Gaucho spareribs of een T-bone steak. Het restaurant bezorgt elke dag van maandag tot en met zondag. Je kan via dit nummer 06-36283166 elk moment van de dag bestellen!

Los Sueños

Wil je de Spaanse sferen in huis halen? Dan ben je bij Los Sueños op het juiste aders. Zij bezorgen hun koude en warme tapas nu ook aan huis. Van patatas bravas tot gamba’s. Ook staan er vier verschillende soorten paella op de menukaart. Ga all-out en bestel meteen een fles Sangria of een echte Spaanse wijn bij je tapas! Het restaurant bezorgt woensdag tot en met zondag van 17u tot 22u. Bestel voor 17u om die avond nog van je tapas te kunnen genieten.

Olympic

Bij de Griekse Bistro Olympic kan je nog steeds genieten van de Griekse keuken. Ze hebben een ruim menu aan Griekse specialiteiten. Je kan je bestelling afhalen aan de Korte Haaksbergerstraat of laat je bestelling thuisbezorgen. Olympic is elke dag geopend van 15:45 tot 21u. Bestel via de website of telefonisch 053- 4309036

Verso

Voor een fijne Italiaanse pasta moet je bij Verso zijn. Er staan diverse pasta’s en andere bijgerechten op het menu om van te genieten. Ook kan je kiezen voor een speciale wijn die goed samengaat bij je favoriete pasta. Verso is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17u tot 20u. Je kan je bestelling afhalen aan de Deurningerstraat of laten bezorgen. Bestel je gerecht via 053-7271023.

Bestel bij deze locals om ze het een stukje gemakkelijk te maken deze dagen!

TIP: Je lievelingsgerecht besteld? Dit zijn de beste Netflix series, documentaires en films om te kijken tijdens de thuisblijfweken. 

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Enschede Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden