← Terug naar overzicht

Winterse activiteiten in Enschede

Grolsch Enschede

De decembermaand zit er weer op. Tijd om aan de slag te gaan met alle goede voornemens die je jezelf hebt gesteld voor 2020. Misschien heb je jezelf voorgenomen om wat vaker leuke dingen te doen met vrienden en familie, wil je je eigen studentenstadje wat beter leren kennen of wil je wat meer theater gaan bezoeken. Laat januari de perfecte maand zijn om leuke winterse activiteiten te ondernemen in Enschede!

Grolsch Bierbrouwerij

Onder het mom van; nog ééntje dan, om het af te leren, trappen we af met een bezoek aan de Grolsch Bierbrouwerij in Enschede! Wil je alle ins-en-outs leren over bier - en dan vooral Grolsch bier - dan is de tour van 2,5 echt wat voor jou! Deze tour is in 2017 en 2018 zelfs uitgeroepen tot hét uitje van het jaar. Dan moet 't wel leuk zijn ;-). Wil je liever iets anders doen? Ga dan voor de Bierkennis tour! Hier krijg je een rondleiding, een proeverij én pubquiz. Ben je van plan om met een grote groep te komen (20+ personen) dan is de Brouwerij tour met diverse buffetten voor jullie groep weggelegd. Het is vanzelfsprekend dat iedereen 18+ moet zijn en dit kan bewijzen!

Vermaak je urenlang bij Zero55

Is het een koude, regenachtige dag? Ga dan naar Zero55! Hier kun je activiteiten doen zoals karten, lasergamen, virtual reality games én escape rooms! Het is wel belangrijk dat je voor deze activiteiten van te voren een plekje reserveert, anders heb je kans dat je lang moet wachten of helemaal niet aan de beurt komt. Check de website van Zero55 regelmatig, want ze hebben vaak deals, waaronder nu de winterdeals! 

Huize Hölterhof

Houd je niet van bier - of heb je in december teveel bier gedronken? -, heb je alle VR games én escape room in Enschede al uitgespeeld? Dan mag je weleens gaan relaxen! Hiervoor ga je naar Huize Hölterhof in Enschede. Hier vind je een sauna, maar niet zomaar een sauna of standaard wellnessresort. Het bevindt zich in een landhuis in Engelse stijl en heeft een restaurant met uitgebreide keuken, een beautycentrum, relaxruimten en een gezellige bibliotheek. In de zomer kun je in de tuin heerlijk liggen in het warme zonnetje op de comfortabele fauteuils en ligbidden. Er zijn regelmatig acties, dus houd hun website nauwlettend in de gaten!

Wil je graag iets anders doen in Enschede? Ontdek Enschede: top 5 culturele hotspots!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Enschede Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden