← Terug naar overzicht

Ben je er klaar voor? Oud & Nieuw vieren in Enschede doe je hier!

Oud & Nieuw Enschede

Als er een plek is in Overijssel waar je dit jaar echt Oud & Nieuw moet vieren is het wel in Enschede. Ben jij de trotse inwoner? Lucky you! Wil je draaiend met je heupen het nieuwe jaar in, of springend en schreeuwend op oude, gouden platen? Het kan allemaal tijdens de jaar wisseling van 2019 ~ 2020! Waar we ons in ieder geval geen zorgen om maken is het feit dat we knallend het jaar uitgaan! 

T Lab Produces: NYE 2019 - De Kelder

Om op de allervetste manier 2019 te verlaten en 2020 vol goede moed in te stappen ga je naar T Lab Produces: NYE 2019. In De Kelder kun je dit jaar een hoge kwaliteit aan muziek verwachten met dank aan een enorm VOID soundsysteem! Ga ondergronds uit je dak terwijl de mooiste visuals worden getoond! Tickets vallen perfect binnen het studentenbudget; je betaalt niet meer dan €7,50!

Meer informatie en tickets vind je op de Facebook-pagina van De Kelder!

Terug Naar Toen NYE Special - Metropool Enschede

Voor het grootste spektakel tijdens aankomende oudejaarsavond moet je Terug Naar Toen NYE Special zijn bij Metropool Enschede! Met z'n allen veel te veel bubbels drinken, meeschreeuwen tot je geen stem meer hebt, schudden met je billen en schuren op al je favo gouden platen! Je kunt de lekkerste 90's hits verwachten, classics, RnB, Guilty Pleasures, disco en houseclassics hits!

Tickets en meer info vind je op de website van Metropool!

New Year's Eve Party - Rico Latino

Wil je dansend het nieuwe jaar in? Dat kan bij de New Year's Party bij Rico Latino! Wat je kunt verwachten: de gehele nacht constante tunes van 3 top dj's, bubbels & oliebollen, twee dance area's én catering door Klein Curacao. Scoor snel je tickets want ze worden steeds duurder, aan de deur betaal je €20,- dus al met al past dat prima in het studentenbudget! 

De garderobe is gratis en je tickets koop je op de website van Rico Latino.

En voor de thuisblijvers?

Ben je niet zo'n stapper, of zijn alle toffe feestjes volledig uitverkocht? Don't worry! De leukste feestjes vinden vaak thuis plaats! Nodig je beste - en minder goede - vrienden uit en laat hen ook hun beste vrienden meenemen. Een paar goede boxen, een bevriende dj of een toffe Spotify lijst en het feest is compleet. Alleen nog een aantal vaten bier, oliebollen en champagne en jullie zijn klaar voor 2020!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Enschede Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden