Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Herfstweer: met deze 5 tips hoef je je niet te vervelen

Herfstweer: met deze 5 tips hoef je je niet te vervelen

Na een zomer vol hittegolven, maar ook met regen, is de herfst aangebroken. En dat betekent waarschijnlijk nóg meer regen. Gelukkig hoef je je deze herfst niet te vervelen! In deze blog vind je namelijk leuke dingen om te doen als het buiten rotweer is.

Creëer een thuisbioscoop

Een avondje Netflixen doe je waarschijnlijk vaak genoeg. Daarom is het tijd om dit wat op te leuken! Organiseer een bioscoopavondje bij je thuis. Zorg dat je de kamer zo donker mogelijk maakt, bijvoorbeeld door ramen af te plakken met vuilniszakken. Ga daarna op zoek naar een zo groot mogelijk scherm. Leen de televisie van je huisgenoot of de grote laptop van je vader. Vergeet ook niet om genoeg snacks in te slaan. Nodig je vrienden uit, trek allemaal je chillste outfit aan, en de filmavond kan beginnen!

Hang de keukenprins(es) uit

Als het buiten koud en nat is, kun je het binnen lekker warm maken door in de keuken aan de slag te gaan. Bak bijvoorbeeld een lekkere stapel pannenkoeken of maak zelf chocolademelk. Heb je wat inspiratie nodig? Lees dan deze blogs met herfstrecepten en DIY warme drankjes.

Shop de zachtste sweaters

Slecht weer is een excuus om je zomerkleding op te bergen en ruimte in je kast te maken voor een herfst- en wintergarderobe. En deze is natuurlijk niet compleet zonder lekkere, zachte truien. Het fijne is dat je tegenwoordig niet eens meer de deur uit hoeft om nieuwe kleding te kopen. Bij ASOS en Zalando shop je bijvoorbeeld superleuke herfstkleding!

Ga uiteten in een knus restaurant

Nu je niet meer op het terras kunt zitten, ga je waarschijnlijk minder snel naar een café of restaurant. Hartstikke zonde! Er zijn namelijk genoeg restaurants waar je heel knus binnen kunt zitten. Of ga op zoek naar een cafeetje waar ze lekkere, warme koffie serveren.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.