Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

bezorgen tijdens corona

Deze Enschedese restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Support je locals’. Onder dit motto kunnen we de komende periode horecagelegenheden weer uit de brand helpen. Door de nieuwe lockdown zij hun deuren even niet meer openhouden voor gasten. Zij werken daarom extra hard om jouw lievelingsgerecht alsnog te bezorgen aan huis. En daarbij komt ook een voordeel voor onszelf: je favoriete maaltje gewoon thuis op de bank. Dit zijn de restaurants in Enschede die jij kan supporten.

Blue Sakura

Zin in vers gemaakte sushi? Blue Sakura maakt het met liefde voor je klaar. Blue Sakura bezorgt elke dag tussen 16:30 en 18.00 uur. Je bestelling moet wel voor 16 uur binnen zijn. Op vrijdag, zaterdag en zondag bezorgt Blue Sakura ook buiten Enschede in Gronau, Losser, Overdinkel, Glane en Oldenzaal.

El Gaucho

El Gaucho staat onder andere bekend om haar lekkere malse spareribs en steaks. Geniet thuis van de El Gaucho spareribs of een T-bone steak. Je kunt bestellen via de website van El Gaucho.

Los Sueños

Wil je de Spaanse sferen in huis halen? Dan ben je bij Los Sueños op het juiste aders. Zij bezorgen hun koude en warme tapas nu ook aan huis. Van patatas bravas tot gamba’s. Ook staan er vier verschillende soorten paella op de menukaart. Ga all-out en bestel meteen een fles Sangria bij je tapas!

Olympic

Bij de Griekse Bistro Olympic kan je nog steeds genieten van de Griekse keuken. Ze hebben een ruim menu aan Griekse specialiteiten. Je kan je bestelling afhalen aan de Korte Haaksbergerstraat of laat je bestelling thuisbezorgen. Olympic is dinsdag t/m zondag geopend van 12 tot 22 uur. Bestel via de website of telefonisch 053-4309036.

Verso

Voor een fijne Italiaanse pasta moet je bij Verso zijn. Er staan diverse pasta’s en andere bijgerechten op het menu om van te genieten. Ook kan je kiezen voor een speciale wijn die goed samengaat bij je favoriete pasta. Verso is geopend van dinsdag tot en met zondag van 14u tot 20u. Je kan je bestelling afhalen aan de Deurningerstraat of laten bezorgen. Bestel je gerecht via 053-7271023.

Bestel bij deze locals om ze het een stukje gemakkelijk te maken deze dagen!

TIP: Je lievelingsgerecht besteld? Dit zijn de beste Netflix series, documentaires en films om te kijken tijdens de lockdown.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.