Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Besparen op tv kijken? Zo doe je dat!

Besparen op tv kijken? Zo doe je dat!

Het nieuwe jaar is begonnen en grote kans dat jij ook, net als veel anderen, goede voornemens hebt. Bijvoorbeeld om minder geld uit te geven. En hoe kun je dat beter doen dan besparen op jouw vaste kosten? Je moet er soms even voor gaan zitten, maar uiteindelijk heb je er veel profijt van. Je kunt bijvoorbeeld besparen op je energierekening, op de boodschappen of door minder kleding te kopen, maar je kunt ook besparen op tv kijken! Hoe je dat kunt doen? Dat vertel ik je in deze blog! 

Zenders

Tegenwoordig kijken we vooral series en films, maar hoe leuk is het ‘gewone tv kijken’ ook alweer? Ouderwets zappen op de bank, heerlijk. Tv kijken is allang niet meer zoals vroeger. Je kunt nu namelijk live tv kijken én pauzeren. Dus als je echt niet tot de rust van die belangrijke voetbalwedstrijd kunt wachten met het pakken van een biertje, dan zet je ‘m gewoon op pauze. Handig! Nu hoor ik je al denken: live tv kijken, leuk, maar is dat niet duur? Goed nieuws: nee! Je krijgt bij Canal Digitaal mega veel zenders voor een lage prijs. En de eerste maand gratis.

Films en series

Ben je niet zo van het tv kijken, maar duik je liever op de bank met een goede film of serie? Ook chill! Alleen voor niets komt de zon op, dus ook hiervoor moeten we helaas betalen. De ene serie staat op die en de ander op die, alle kosten van verschillende accounts kunnen flink oplopen. Heb je er al eens aan gedacht om de accounts te delen? Probeer zoveel mogelijk te delen met huisgenoten, een vriend of vriendin of een familielid. Het is mega zonde om zelf een account ergens op aan te maken en daarvoor helemaal te betalen. Dus om hier wat kosten op te besparen, kun je beter een account delen en de kosten lekker splitten. Scheelt toch best veel per maand!

Tip: op Canal+ vind je nu de serie Baron Noir. Dit is de Franstalige versie van House of Cards, maar dan beter. Echt waar ;-)!

Studentenacties

Wij studenten zijn gek op acties. Speciale acties voor arme mensen zoals wij. Je vindt deze acties in sommige kledingwinkels, fastfoodrestaurants en uitjes, maar ook op een tv-abonnement. Chill! Bij Canal Digitaal is een super goede aanbieding voor studenten! Je kunt hier een compleet tv-pakket afsluiten (inclusief ESPN, ESPN2 en ESPN3, voor de sportliefhebbers), daarbij komt dat je ook de beste Europese series kunt kijken. Best wel veel voor een lage prijs! Nog een voordeel: je kunt kijken op vijf verschillende apparaten. Lekker delen met je roomies, dus! En als dit allemaal nog niet goed genoeg is, krijg je ook nog eens de eerste maand gratis en is het daarna maandelijks opzegbaar. Het proberen waard dus!

Van al dat thuis zitten en series bingen, komt er weinig van meer bewegen. Gelukkig kan je gewoon thuis voor de buis sporten terwijl je je nieuwe favo serie Baron Noir aan hebt staan. We vertellen je graag hoe je gemakkelijk thuis kunt sporten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.