Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Altijd een werkende fiets in Enschede, dat wil jij toch ook! - NU 6 MAANDEN GRATIS

Altijd een werkende fiets in Enschede, dat wil jij toch ook! - NU 6 MAANDEN GRATIS

Een fiets is een basisbehoefte voor elke student. Je komt er overal snel mee in de stad. Van collegezaal tot kroeg (als het straks weer mag) of van je huis even snel naar vrienden toe. Daarom is er niks zo vervelend als een fiets die het niet doet wanneer je snel ergens naartoe moet. Bij Swapfiets heb je dat probleem niet meer.

Fiets

Een fiets staat (bijna) altijd voor je klaar wanneer je hem nodig hebt, je kunt er door weer en wind mee rijden. Geen vertraging, geen stakingen, geen blaadjes of bomen op het spoor... gewoon gaan wanneer jij wilt. Ideaal dus. Daarnaast kun je bizar veel meenemen op je fiets, je boodschappen, een kratje bier, je (school)tas of je nieuwste aanwinst achterop mee naar huis :).

Nooit meer zonder fiets in Enschede

Nu woon ik in de binnenstad en staat mijn fiets standaard buiten tegen een paal geparkeerd. Mijn lieve stalen ros krijgt het daardoor flink te verduren. Zo heb ik al eens gehad dat mijn zadel was gejat, mijn voorband in een knik van 45 graden stond, omdat iemand er 'per ongeluk' op heeft getrapt, de ventielen van mijn banden er af waren gehaald en zelfs is een keer mijn complete fiets verdwenen. Er is niks vervelenders dan dat je snel ergens naartoe moe en er dan achter komt dat je fiets het niet meer doet... of er niet meer is.

Geswitcht naar Swapfiets

Omdat ik het inmiddels zo zat was dat mijn fiets het steeds niet deed, ben ik sinds vorig jaar overgestapt naar Swapfiets. De fiets met de herkenbare blauwe voorband. De oprichters zijn drie studenten die, net als ik, altijd dezelfde problemen hadden en er ook helemaal klaar mee waren. Daarom zijn zij het eerste fietsabonnement ter wereld gestart en zorgen zij er met Swapfiets voor dat je nooit zonder fiets of met een kapotte fiets zit. Dit is voor mij echt de oplossing!

Even bellen en het wordt gefixt

Laatst had ik weer eens een lekke band, maar in plaats van dat ik zelf met een emmertje met zeep ging zoeken naar het gaatje om het vervolgens te plakken, heb ik Swapfiets gebeld. Zij kwamen naar mij toe om mijn band te plakken. Kunnen ze het niet direct maken, dan krijg je een nieuwe fiets... hoe relaxed is dat?!

Special studentendeal

Wil je in jouw studentenstad ook een fiets die altijd werkt? Maak dan nu gebruik van de original student deal. Met deze deal krijg je de eerste 6 maanden gratis bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Je eigen Swapfiets, gratis bezorgd, waar en wanneer je wilt.
  • Fiets stuk? Plan eenvoudig een afspraak via de app.
  • Wij fixen het, wij brengen binnen 2 dagen weer een werkende fiets op een locatie naar keuze.

Bestel nu jouw Swapfiets met de studentdeal

Bestel mijn Swapfiets

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.