Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

  • Zweringweg - Enschede

    Hee hallo,Wij zijn 3 dames, 3 heren en we zijn op zoek naar 1 nieuwe studerende huisgenoot. Per november komt er een kamer vrij en daarom zijn wij opzoek naar een nieuw gezelligheidsdier. Wij zijn niet vies van leuke dingen doen en proberen dan ook zo vaak mogelijk met elkaar te eten. Samen op stap of een drankje doen is er uiteraard ook bij en daarnaast proberen wij elke woensdag met z'n alle wat leuks te doen zoals schaatsen of een spelletjesavond. Daarnaast plannen we eens per jaar een huisweekend in, waar we met z'n allen een weekendje weg gaan. Afgelopen jaar zijn we bijvoorbeeld naar Leuven geweest!We hebben een grote tuin, waar we vaak aan eind van de middag te vinden zijn of waar we lekker bbqen! Ook na het eten wordt af en toe een biertje of wijntje gedronken wat kan uitmonden in een vijf minuten fietsritje naar de stad. Over fietsen gesproken, het Saxion is circa 5 minuten fietsen en de UT een klein kwartiertje (dit is een ruwe schatting en wordt sterk beïnvloed door jouw fietstempo). Daarnaast worden goede kookkunsten zeer gewaardeerd!Het huis beschikt over een gezamenlijke woonkamer, keuken, douche, 3 toiletten en een grote achtertuin op het zuiden. De kamer is 12m2 en heeft een wastafel. Spreekt jou dit aan? Stuur ons een berichtje !Groetjesss Huize Samenzwering !


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.