Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

  • Kuipersdijk - Enschede

    Vrijstaand pand op unieke locatie!Wij zijn een gezellig gemengd huis met vijf mannen en vijf vrouwen waarvan één vrouw en één man ons hebben verlaten. Daarom zoeken we twee nieuwe huisgenoten.Regelmatig ondernemen wij huisactiviteiten zoals een film avondje, huisfeest, huisweekend of wat drinken/uitgaan in de stad. Ook wordt er elke dag samen gegeten. De huisgenoten bestaan uit een hechte kring van verschillende karakters, zowel de rustige denker als de actieve gangmaker.Het huis is vrijstaand, wat ideaal is voor feestjes! Verder zijn we van alle gemakken voorzien, twee badkamers, twee keukens (incl. vaatwasser) waarvan er één met eetkamer. Daarnaast hebben we een grote tuin die zeer geschikt is voor een zomerse barbecues en andere ondernemingen! De supermarkt, Mac, KFC en praxis liggen bijna in de achtertuin.De stad en het Saxion zijn 5 minuten fietsen, de UT een kleine 20 minuten en een bushalte ligt vlak voor de deur. Om op de Oude Markt te komen hoef je alleen maar recht door te fietsen, dus midden in de nacht verdwalen zal je niet gebeuren.De kamer is recentelijk opgeknapt dus ziet er strak uit en is van een eigen wasbak voorzien.Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje waarin jij jezelf voorstelt en wellicht nodigen wij jou uit om kennis te maken!


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.