Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

  • Kanaalstraat - Enschede

    *DUTCH GIRLS ONLY**Onderhuurster gezocht van 01-01-2023 tot 01-07-2023 (in overleg kan ook een latere datum)*Heee!!Wij zijn op zoek naar een spontane gezellige meid die ons huisje komt vergezellen. Wij wonen met z'n zessen aan de Kanaalstraat dicht bij de Universiteit en het station Kennispark.Wij zijn een gezellig hecht huis die graag dingen met elkaar ondernemen. We hebben 1 keer in de week een huisavond waarbij we samen eten, drankies doen, een terrasje pakken of samen uit gaan. Ook houden we heel erg van spelletjes. Afgezien van huisavond eten we ook op de andere dagen samen.Naast onze wekelijkse huisavond organiseren wij elk jaar een datediner en een groot huisfeest. Ook vieren we graag feestdagen samen zoals halloween, carnaval en pasen.De kamer die vrijkomt is 16 m^2 groot. Ook hebben wij een grote tuin en woonkamer waar vrienden altijd welkom zijn.Voor de rest zijn wij ook druk met ons eigen studentenleven, zoals studie-, sport-, en studentenverenigingen. Daarnaast is iedereen ook druk met studeren en hebben we niet veel verplichtingen.Hopelijk zien we je snel op een hospi!!!OUWEHOERENNNNN PRIN6!!!!Liefs Huize Prin6


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.