Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

  • Campuslaan - Enschede

    Leuke studentenkamer in het mooiste huis van de campus, met 14 huisgenoten. We zijn een gemengd huis van verschillende studies en aangezien een van ons verhuist voor zijn afstuderen, zijn we op zoek naar iemand die onze gezelligheid komt aanvullen. Super leuk huis, waar altijd iemand in de woonkamer zit om een praatje te maken of een filmpje te kijken. Vereisten zijn dat je zin hebt om samen activiteiten te ondernemen, initiatief neemt en regelmatig 's avonds mee eet. Er wordt elke dag gezamenlijk gegeten en koffie gedronken. Als flat ondernemen we door het jaar heen een aantal activiteiten zoals sinterklaas, nieuwjaarsdiner, speciaalbieravonden, flatweekend, zeilweekend, skivakantie en pubquizes. Daarnaast zijn er verschillende huisgenoten die met elkaar op vakantie gaan en vinden we het erg leuk om samen te sporten en naar festivals te gaan.Zie jij jezelf in ons plaatje passen? Neem dan contact op.


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.