Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

  • Bultsweg - Enschede

    Wij zijn een rustig een gezellig huis zonder veel verplichtingen. Wij wonen met z’n vieren en zijn opzoek naar een vijfde. Als huis houden wij ervan om spontaan dingen te ondernemen met iedereen die daar zin in heeft en er natuurlijk ook tijd voor heeft. Bijvoorbeeld een pokeravond, filmmarathon, huisfeest of barbecue.Extra voorzieningen in dit huis:•Grote tuin•Lekker eten op vrijdag avond•Je hoeft maar 1 keer in de weke te koken•Geen vast schoonmaak rooster•Snel internet•Genoeg bierkrattenWij zijn op zoek naar een huisgenoot die een leuke toevoeging is aan onze sfeer. We zouden het leuk vinden als je eens een avond in de woonkamer komt zitten en in bent voor spontane ondernemingen.Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur ons dan gerust een berichtje!


    Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.