Skip to main content

In Enschede wonen er ongeveer 8.000 studenten op kamers. Er zijn in Enschede veel kamers, appartementen en studentenhuizen en genoeg gezellige buurten om te wonen. Vind hier je ideale studentenkamer!

1. Huurzone

2. Rentbird

3. Kamernet

 

Tip: lees ook eens onze zoektips of alles over hospiteren om snel een kamer te vinden.

Maandelijks de nieuwste kamers in Enschede in je mailbox

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Enschede? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je krijgt van ons dan het overzicht van de beste (antikraak) kamers in en rondom Enschede!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil jij jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan middels onderstaande button.

Kamer aanmelden

 

Kamers in Enschede

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.