Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Eerste hulp in Enschede

In geval van nood moet je meteen weten waar je naar toe moet gaan! In Enschede zijn er een aantal plekken waar je terecht kan voor spoedhulp.

Ziekenhuizen in Enschede

Mocht je met spoed naar een ziekenhuis moeten kan je op de spoedeisende hulp (SEH) van onderstaand adres terecht.

Medisch Spectrum Twente
Koningsplein 1
7512 KZ Enschede
053 487 2000
www.mst.nl

Spoedhuisarts Enschede

Met spoed de huisarts nodig ’s avonds, ’s nachts of in het weekend? Dan kun je terecht bij de spoedhuisarts.

Wanneer je deze hulp nodig hebt kan je contact opnemen met de huisartsenpost van Enschede. De huisartsenposten zijn alleen te bezoeken na telefonische afspraak. Houd bij het maken van een afspraak je verzekeringsgegevens bij de hand.

Spoedzorg Huisartsen Twente
Beltstraat 70
7512 AA Enschede
088 555 11 88

Door heel Enschede zitten veel huisartsen. Het is verstandig om een huisarts te zoeken die bij jou in de buurt zit, zodat hij in noodgevallen binnen 15 minuten bij jou kan zijn! Daarnaast is het altijd goed om te vragen aan vrienden of familie bij welke huisarts zij zitten en of die goed is. Kijk wel of een huisarts een BIG registratie heeft!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Enschede Studentenstad

Het studentenleven in Enschede is druk, gezellig en elke dag anders. Enschede Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Enschede!

Studeren in Enschede

Ga jij studeren in Enschede? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past. Enschede heeft diverse hogescholen die verschillende hbo-opleidingen aanbieden.

Studentenverenigingen in Enschede

Enschede is een gezellige studentenstad met goede hogescholen en universiteiten.

Werken in Enschede

Ga je in Enschede studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Enschede en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Enschede

Ga je studeren in Enschede? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Enschede heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Enschede Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.