Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Voornemen sporten
Goede voornemens en sporten | 10 tips

Het einde van december nadert en dat betekent dat 2024 voor de deur staat. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Ieder jaar stelt men dan ook goede voornemens voor zichzelf op, die ze vanaf januari gaan oppakken. Sporten is iets dat op veel goede-voornemens-lijstjes staat, ook bij studenten. En dat is niet voor niets. Studeren is vaak geen lichamelijke inspanning. Hierdoor schiet sporten er toch vaak tussendoor, terwijl die beweging wel heel erg belangrijk is. Staat meer sporten ook op jouw lijstje voor 2024?

fysiotherapie
Fysiotherapie | Waarvoor ga je hierheen?

Een behandelingstraject bij de fysiotherapeut heb je vast al wel eens gezien binnen jouw omgeving. De fysio helpt je bij allerlei verschillende klachten en uiteindelijk kun je hier tijdens je dagelijkse leven veel voordeel uit halen. Ook tijdens je studententijd ervaar je waarschijnlijk vaak genoeg klachten waarbij de fysio je erg goed kan helpen. In deze blog lees je waarvoor je allemaal naar de fysio kan.

https://www.istockphoto.com/nl/foto/wild-berries-gm476885912-66856925
Oud Enschede studenten richten zich op gezondheid

Ondernemers Alex en Joost studeerden beiden in Enschede, zijn samen afgestudeerd en hebben nu ook als ondernemers de handen ineen geslagen. Samen bestormen ze de gezondheidsmarkt met het gezondheidsplatform Gezondermeer.nl. In dit interview vertellen de oud-UT-ers hoe het zo gekomen is.

SOA
Wat moet je doen als je een SOA hebt?
Door één of meer klachten besluit jij om een SOA test te doen. Niet geheel onverwachts, maar toch verrassend blijkt je uitslag positief te zijn. Wat nu?
telefoon
Je telefoon langer mee laten gaan: zo doe je dat
Is het je ook weleens opgevallen dat een splinternieuwe smartphone na een jaar of twee alweer toe is aan vervanging? In deze blogs lees je tips hoe je dit kunt uitstellen!
reisvaccinaties studenten
Ga je deze zomer op reis? Denk aan je reisvaccinaties!
Ga jij deze zomer een verre reis maken? Dan is het slim om je snel te verdiepen in reisvaccinaties. In dit artikel vind je alles wat je wil weten over reisvaccinaties voor deze zomer.