Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Jan
Jan

Ha (aankomende) student!

Hopelijk kan ik je wat leuks vertellen over alle mooie kanten van het studentenleven, als 26-jarige afgestudeerde masterstudent Journalistiek en Nieuwe Media uit Leiden moet daar toch iets voor te vinden zijn.

Mazzel,

Jan

Heb je een vraag? Mail mij dan op bloggers@studentensteden.nl t.a.v. Jan

Lees hieronder al mijn blogs!

Alle blogs van Jan


 • Op kamers: dit moet je nu regelen!
  Op kamers: dit moet je nu regelen!

  Als je voor het eerst op kamers gaat dan denk je natuurlijk vooral aan de nieuwe eindeloze vrijheid. Je eigen regels, inrichting en feestjes. Helemaal super natuurlijk, maar dit keer willen we je ook een paar praktische tips meegeven die je vooral van tevoren wilt weten. • De beste bespaartips voor de beginnende student
  De beste bespaartips voor de beginnende student

  Op jezelf gaan wonen betekent ook dat je nieuwe spullen nodig hebt. Misschien heeft je familie nog wat liggen, maar veel zul je toch gewoon zelf moeten kopen. Om toch nog wat geld over te houden voor borrels en feestjes hebben wij een paar bespaartips voor jullie. • Zo bereid je je voor op het aankomende studiejaar!
  Zo bereid je je voor op het aankomende studiejaar!

  Over een maand is het al zover, een nieuw collegejaar. Of dit nu jouw eerste of laatste studiejaar is, hier zijn een aantal tips om goed voorbereid aan de slag te gaan. • Thuis terrassen? Doe een online bierproeverij!
  Thuis terrassen? Doe een online bierproeverij!

  De maatregelen zijn gelukkig alweer een stuk meer versoepeld, waardoor er ook meer mogelijk is. Toch willen we jullie thuistip niet ontzeggen; de online bierproeverij. • Nieuwe stad, nieuwe dingen en nieuwe kansen
  Nieuwe stad, nieuwe dingen en nieuwe kansen

  Ga je binnenkort op weg naar je nieuwe studentenstad om te gaan studeren, te wonen of misschien wel allebei? Dan kun jij wel een paar tips gebruiken om je er snel thuis te voelen.