Skip to main content

Onze bloggers

Dit zijn onze bloggers! Stuk voor stuk studenten die vol in het studentenleven staan en jou informeren over alles wat jij moet weten voor, tijdens en na je studententijd. Heb je een vraag aan ons? Stuur ons een mail en we sturen je snel een antwoord terug!

Ook studentblogger worden?

Wil jij ook studentblogger bij ons worden? Bekijk dan onze blogvacature!

Een van onze bloggers uitnodigen?

Wil je dat een van onze bloggers een leuk verhaal over een opening, tentoonstelling, evenement, product, dienstverlening of bedrijf schrijft? Neem dan gerust contact met ons op.

Karlijn

Karlijn - Delft

Hoi, ik ben Karlijn! Al vier jaar woon ik in DelftStudentenstad! Ik deel graag mijn ervaringen over Delft en het studentenleven met jou!

Lees alle blogs van Karlijn

Ciska

Ciska - Maastricht

Hoi, ik ben Ciska en woon met veel plezier op kamers in Maastricht! In mijn blogs neem ik jullie graag mee in al het moois dat de meest zuidelijke studentenstad van Nederland te bieden heeft :)

Lees alle blogs van Ciska

Carucha

Carucha - Den Haag

Hi! Mijn naam is Carucha en ik studeer in de gezellige stad Den Haag. Ik moet nog veel van de stad ontdekken en ik neem jullie daar graag in mee!

Lees alle blogs van Carucha

LeonieS

Leonie S - Utrecht

Hoi allemaal! Ik ben Leonie en 22 lentes jong. Ik ben erg leergierig en blijf graag op de hoogte van alles wat speelt in het onderwijs en het studentenleven. Ik kan niet wachten mijn belevenissen in deze stad met jullie te delen!

Lees alle blogs van Leonie S

Julia

Julia - Alle studentensteden

Mijn naam is Julia en ik zal schrijven over de rauwe kanten van het leed dat het studentenleven heet. Inclusief gure nachtelijke escapades, het overvloedige alcoholgebruik en over ingewikkelde relaties.

Lees alle blogs van Julia

Demi

Demi - Alle studentensteden

Het komende half jaar loop ik stage bij Studentensteden, dus je zal de komende maanden een hoop leuke blogs van mij voorbij zien komen!

Lees alle blogs van Demi

Jette

Jette - Tilburg

Hi! Ik ben Jette Elisabeth en ik ben volop student in het zonnige zuidelijke Tilburg.

Lees alle blogs van Jette

Léonie K

Léonie K - Amsterdam

Hi! Ik ben Léonie en ik studeer op dit moment Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Lees alle blogs van Léonie K

Femke

Femke - Zwolle

Hi! Mijn naam is Femke. Binnenkort start ik met de pre-master Management, Economics & Consumer Studies en ik ben veel in ZwolleStudentenstad te vinden!

Lees alle blogs van Femke

Lieve

Lieve - Maastricht

Hey! Ik ben Lieve, 22 jaar oud en afgestudeerd in rechten. Momenteel ben ik bezig met mijn tweede master en loop dus al een tijdje rond in het mooie Maastricht.

Lees alle blogs van Lieve

Marieke

Marieke - Nijmegen

Hoi! Ik ben Marieke, 19 jaar, en ik woon met veel plezier in Nijmegen waar ik Business Administration aan de Radboud universiteit studeer.

Lees alle blogs van Marieke

Jorien

Jorien - Leeuwarden

Hoi! Ik ben Jorien en ik volg momenteel de master Journalistiek. Door middel van mijn blogs wil ik jou kennis laten maken met LeeuwardenStudentenstad!

Lees alle blogs van Jorien

Janine

Janine - Nijmegen

Hoi! Ik ben Janine, een enthousiaste studente aan de Radboud universiteit in Nijmegen. In mijn blogs neem ik jullie mee naar Nijmegen en geef ik tips om je studententijd onvergetelijk te maken!

Lees alle blogs van Janine

Jan

Jan - Alle studentensteden

Mijn naam is Jan en ik vertel je over alle mooie kanten van het studentenleven!

Lees alle blogs van Jan

Remke

Remke - Den Haag

Hi! Ik ben Remke 24 jaar en kom uit Leiden. Ik ben veel in Den Haag te vinden en zal dan ook geregeld iets schrijven over het leuks uit deze stad!

Lees alle blogs van Remke

Claire

Claire - Amsterdam

Ik ben Claire, 26 jaar oud en vierdejaars student Voeding en Diëtetiek. Ik studeer en woon in Amsterdam.

Lees alle blogs van Claire

Celine

Celine - Nijmegen

Ik ben Celine een creatieve studente uit Ede. Ik studeer daar journalistiek en kom daardoor overal. Ik ga je alles over Nijmegen vertellen, want daar ben ik regelmatig te vinden!

Lees alle blogs van Celine

Simone

Simone - Delft

Hii ik ben Simone, ik ben 18 jaar en studeer Life, Science & Technology in Delft en Leiden. Hopelijk kunnen jullie door deze blogs net zo genieten van het studentenleven als ik!

Lees alle blogs van Simone

Anne

Anne - Tilburg

Hi! Ik ben Anne, een 23-jarige Rotterdamse die de Randstad 4 jaar geleden heeft ingeruild voor het studentenleven van Tilburg

Lees alle blogs van Anne

Rosanne

Rosanne - Den Haag

Hoi! Ik ben Rosanne, 22 jaar oud en ik studeer psychologie in Leiden. Hoewel Leiden heel leuk is, vind ik Den Haag veel leuker. Door mijn posts laat ik je graag wat beter kennis maken met de leuke plekken in Den Haag.

Lees alle blogs van Rosanne

Joan

Joan - Alle studentensteden

Het komende half jaar loop ik stage bij Studentensteden, dus je zal de komende maanden een hoop leuke blogs van mij voorbij zien komen!

Lees alle blogs van Joan