Skip to main content

Klantenservice medewerker bij Cygnific KLM in Amsterdam

Student& reisliefhebber

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Cygnific KLM ben jij student én reisliefhebber! Met deze studentenbaan help jij alle reizigers en vakantiegangers met hun prachtige reis en zorg jij dat alles soepel verloopt. Zij staan te trappelen om te gaan, jij ook? Check de vacature en maak een vliegende start als klantenservice medewerker bij Cygnific KLM!

Deze vacature in het kort

  • Voor sociale studenten met een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
  • Werk 12 - 16 uur per week naast je studie, vanuit huis of op kantoor;
  • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €12,79*;
  • Staat top op je cv en veel doorgroeimogelijkheden!

* Het bedrag van €12,79 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €11,81 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij Cygnific KLM zorg jij ervoor dat iedere passagier van KLM zonder zorgen op reis gaat. Je staat de passagiers van KLM te woord over alle vragen die ontstaan vóórdat de vlucht plaatsvindt. De gespreksonderwerpen variëren van vragen over boekingen, vluchtnummers of bagageruimte tot vlucht updates, speciale verzoeken en het Flying Blue Loyalty programma.  

Sommige verzoeken zijn wel heel bijzonder. Voor mensen die een langere tijd op reis gaan of gaan emigreren, kan er op Schiphol een videoboodschap worden afgespeeld of een brief worden bezorgd tijdens de vlucht. Als ware Robert ten Brink 2.0 ben jij hier verantwoordelijk voor, super leuk! Al met al weet jij de passagiers zo goed mogelijk van dienst te zijn en alle problemen op te lossen: jij zorgt ervoor dat de passagier met een gerust gevoel aan boord kan stappen!

Over Cygnific

Cygnific is een trotse dochter van KLM. Het is één van de grootste Sales & Service Centers van Air France KLM. Zij hebben sky-high ambities om het meest persoonlijke customer serviceteam worden. Hun 1.500 hoogvliegers uit 36 verschillende landen dragen daar elke dag aan bij. In 18 verschillende talen bieden ze 24/7 service with a smile aan passagiers en reisbureaus via e-mail, telefoon, live-chat, social media en WhatsApp. Niet alleen in Amsterdam en Enschede; hun vleugels spreiden zich ook uit naar Engeland, Albanië, India en de Filippijnen.

 Hoe is het voor om bij Cygnific KLM te werken? Vanuit het moderne kantoor verleen je als klantenservice medewerker service aan vakantiegangers en reizigers in 19 Europese landen. Je stapt het heerlijke kantoor binnen tegenover het station waar je gezellig met je collega's aan de slag gaat. In de lunchpauze maak je een wandeling of haal je een lekker broodje op de Oude Markt. Ook kun je bij Cygnific vanuit huis werken waarbij je de nodige begeleiding ontvangt! Je voelt je hier ongetwijfeld snel thuis. De sfeer is informeel en je krijgt veel vrijheid. Even een pauze inlassen? Dat mag je zelf bepalen. Voor je aan de slag gaat, krijg je eerst een online training zodat je goed bent voorbereid. Ben je eenmaal ingewerkt, zal je ook nog regelmatig coaching ontvangen vanuit Cygnific! Wel zo fijn als je vanuit huis werkt.

Bijna afgestudeerd of op zoek naar een stage? Bij Cygnific KLM kijken ze graag met je mee! Er zijn voldoende opties en gave kansen binnen dit bedrijf voor een afstudeerstage of een fulltime baan.

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student;
  • Jij spreekt naast studententaal, ook super goed Nederlands en kan je redden in het Engels;
  • Jij hebt klantvriendelijkheid voorop staan en stelt je sociaal en belangstellend op;
  • Jij bent verantwoordelijk en iemand om op te kunnen rekenen;
  • Jij wil alle problemen oplossen van begin tot het eind.

Lijkt het je wel wat om te werken voor Cygnific KLM te werken als Klantenservice medewerker. Solliciteer dan nu!