Skip to main content

(Bijbaan) Beveiliger datacenter Schiphol

Elke maand opnieuw zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken én wanneer – overdag, ’s avonds of ’s nachts. Een lekker salaris. En volop kansen om je te ontwikkelen bij Workrate, een innovatief en ambitieus bedrijf in de regio Amsterdam. Wist je dat we op plek 8 staan in de top 250 van snelst groeiende bedrijven van Nederland 2021? Hoe gaaf is het om juist hier skills op te doen die in de rest van je loopbaan van pas komen? Wil je méér dan parttime of tijdelijk als beveiliger werken? Top. Want er zijn bij ons genoeg doorgroeimogelijkheden.

Zo ziet je werk eruit

Jij speelt een belangrijke rol in de security van datacenters. Zeg maar het fundament van de digitale economie. De veelbesproken 5G-netwerken, Internet of Things, cloud, virtual reality: deze en veel meer technologieën zijn gehuisvest in datacenters. En het is aan jou om erop toe te zien dat deze belangrijke computerservers blijven draaien. Dit doe je door monitors en camerabeelden in de gaten te houden. Ideaal, voor deze beveiligersfunctie hoef je dus allerminst een spierbundel te zijn.

Signaleer je een storing? Dan breng je via onze software de klant en Workrate op de hoogte. Vanachter je balie ontvang je bezoekers en neem je ook pakketjes aan. Wil of kan iemand zich niet identificeren? Dan spreek je hem of haar hierop aan. De opleiding tot beveiliger die je onder werktijd volgt, komt hierbij goed van pas. Hierdoor weet je ook precies wat je moet doen als je – altijd samen met een collega – een ronde loopt of rijdt. Je hebt een vaste werkplek bij een van onze klanten, dus je leert de anderen in je team snel kennen. 

De voordelen van deze job

Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt. Wil je lekker veel uren maken of juist wat minder? En komt ’s avonds of ’s nachts je goed uit? Doordat je elke maand je beschikbaarheid opgeeft, is deze baan ideaal te combineren met een studie of andere activiteiten.
 

Wat je nog meer krijgt

  • Een salaris van minimaal €12,61 per uur. Dit is exclusief avond-, nacht- en weekendtoeslagen;
  • Altijd een toeslag als je buiten de reguliere kantoortijden werkt;
  • Jaarlijks een periodieke salarisverhoging totdat je het maximum van jouw schaal hebt bereikt;
  • Reiskostenvergoeding (als je geen ov-kaart hebt) en afhankelijk van je woonplaats mogelijk gebruik van één van onze poolauto’s;
  • Interessant werk met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een jaar de tijd om je diploma tot beveiliger te halen;
  • Na het behalen van je diploma als beveiliger treed je direct in een hogere salarisschaal;
  • Een gratis mbo-2 opleiding tot beveiliger;
  • Een bhv-opleiding;
  • Een contract voor een jaar. Wil je na die een jaar bij Workrate blijven? Dan kun je doorgroeien tot teamleider én verder. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen.

Klinkt dit als een (bij)baan voor jou? Solliciteer dan op deze functie!