Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Bijbaan in Enschede

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Enschede! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil je weten hoe je een cv maakt, een motivatiebrief schrijft of een sollicitatiegesprek voert? Dit en meer vind je op onze pagina met alles over werken!

De nieuwste vacatures in je mail

Wil jij van ons een update met de laatste vacatures uit Enschede en omstreken in je mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Aanmelden vacature nieuwsbrief 

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op Enschede-Studentenstad.nl en vindt een student voor de functie! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van Enschede-Studentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Enschede

 • Online marketing

  Online marketing

  INTK is an ambitious studio based in Utrecht (25 minutes from Amsterdam). We are specialized in developing digital strategies for cultural organisations.

 • Internship software development

  Internship software development

  INTK is an ambitious studio based in Utrecht (25 minutes from Amsterdam). We are specialized in developing digital strategies for cultural organisations.

 • Internship graphic design

  Internship graphic design

  INTK is a young and ambitious studio based in Utrecht. We are specialised in developing digital strategies for cultural organisations.

 • Talent Sourcer gezocht

  Talent Sourcer gezocht

  Welkom bij Babbage Company! We zijn op zoek naar HBO en WO studenten die een expert zijn of willen worden in het vinden van mensen in deze krappe arbeidsmarkt via Facebook, LinkedIn en Instagram.

 • Bijbaan belader bij de Afvalstoffendienst

  Bijbaan belader bij de Afvalstoffendienst

  Bijbaan belader bij de Afvalstoffendienst