Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Adverteren op studenten
Studenten moeten voor en tijdens hun studie een heleboel keuzes maken. Wij helpen studenten bij het maken van keuzes door een zo breed mogelijk aanbod aan informatie te bieden. Daarnaast brengen wij bedrijven, gemeente en onderwijsinstellingen in contact met deze doelgroep, door middel van het opzetten en uitvoeren van campagnes, optimalisatie of beheer van hun eigen media kanalen, contentcreatie en strategie.

Online en offline campagnes

Wij bieden ons eigen platform met 22 studentenwebsite, waar Enschede Studentenstad onderdeel van is,  een groot netwerk van studie- en studentenverenigingen, andere (studenten)websites en verschillende offline kanalen waarmee wij studenten kunnen bereiken.

Voor elke gewenste campagne weten wij de studenten te bereiken. Afhankelijk van de gewenste campagne, kunnen wij adviseren hoe je de studenten het beste kunt bereiken.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Online adverteren op studenten

Door inzet van een combinatie van verschillende online advertentiemogelijkheden realiseren wij zoveel mogelijk contactmomenten met studenten uit de gewenste stad/steden. Nadat wij uw wensen en doelgroep in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een voorstel voor een partnership. Wij bieden o.a. de onderstaande mogelijkheden. 
  • Blogs / Native content
  • Advertorials
  • Link plaatsing / link building
  • Vacaturebank
  • Socialmedia campaign (Facebook / Instagram / YouTube )
  • Mailings
  • Gecombineerde campagnes
     

Platform StudentenSteden

Ons eigen platform bestaat uit de onderstaande websites

Naast de stadsgerichte pagina's bieden wij ook de onderstaande themadomeinen: